Öppet alla dagar i veckan!

Vi som delar Kafé Berggren​​​​ med dig​​​

Ett samtida kafé mitt i hjärtat av Gävle

​​​​​​​
Vad händer när man skaffar en lokal med anor från 1800-talet och låter sina kunder styra riktningen på det kafé man öppnat?

Det kan vi berätta, såhär med facit i hand. Man får en unik fusion mellan hederligt hantverk och lokala traditioner i en oerhört medveten och samtidiga tappning. Vi är så oerhört stolta över vägen du som kund lett oss in på och vi är 100% säkra på att det här vore helt omöjligt att uppnå någon annanstans än just här, just nu, och med precis just dig som kund.

Så tack, tack för att du är med och skapar Kafé Berggren tillsammans med oss. Vi ses på KB!

Lite om hur vi tänker om saker och ting

Fika lokalt​​​​​​​ för det lokala livet


Allt du äter hos oss är producerat av oss själva, med utvalda råvaror och ofta lokala leverantörer. Vi vill inte att det bara ska se fint ut på tallriken och smaka gott. Det ska kännas bra i magen också, både för oss att göra, och för dig att köpa. För oss är det självklart, att fikat du köper hos oss i Gävle, ska bara kunna finnas hos oss i Gävle.

För miljön

​​​​​​​
Vi brinner för det lokala, men världen är ju lite större än så. Vi har bara en värld och den måste vi ta hand om. Vi försöker dra vårt strå till stacken genom bla. egen produktion som minskar svinn och där vi kan säkerställa bra råvaror och hög kvalité. Lokala leverantörer som ger oss korta och effektiva resvägar, självklart återvinner och sorterar vi allt vårt avfall. Vi skär ned så mycket som möjligt på plast och engångsartiklar. Kostar det lite mer i slutändan? Ja, men vill man ta ansvar, då kan man inte hålla på med massa konstigheter för att få ned priserna!

Tack för att du tänker likadant.

Vi är människor tillsammans​​​​​​


Det kanske kan vara lätt att glömma bort oss människor bland all klimatångest och oro. Men ska vi få ett varmare och trevligare samhälle så är det viktigt att vi inte gör det. Vi ser det därför som en självklarthet att ha nolltolerans mot all typ av särbehandling och diskriminering. Hos oss är alla välkomna, till och med din hund!